06-24707518   

Het Slaaploket.

Algemene Voorwaarden

Algemene Voorwaarden ‘Het Slaaploket.’

 

Betaling

Het consult kan alleen doorgaan als de betaling is voldaan en ik uiterlijk 3 dagen voorafgaande aan de afgesproken datum het ingevulde intakeformulier van je terug heb ontvangen, samen met het toestemmingsformulier. Indien ik deze bescheiden niet op tijd heb, gaat je consult niet door. Deze kan dan verplaatst worden, echter wordt wel een toeslag berekend in verband met de verloren tijd. Door het consult aan te vragen ga je ook akkoord met het verwerken van de gegevens, zoals genoemd in de Privacy verklaring.

Een eenmaal gereserveerd slaapconsult heeft een betaalverplichting. Als binnen 2 werkdagen geen betaling is ontvangen, vervalt de reservering. Een eenmaal betaald slaapconsult kan worden geannuleerd binnen 48 uur na de betaling. Na die periode is er geen restitutie mogelijk. Het verplaatsen van een slaapconsult is mogelijk tot een week voor de datum.

Annulering consult

Ik probeer altijd de afgesproken datum te respecteren. Maar heel soms lukt dat niet. Uiteraard bied ik je dan een alternatief of de mogelijkheid tot annuleren.

Ik ben te aller tijden in de mogelijkheid een consult te weigeren, zonder opgave van reden en ook als er een datum is besproken en al is betaald. Uiteraard ontvang je in dat geval het volledige bedrag gewoon terug.

Garantie en aansprakelijkheid

Er is geen garantie op succes. Je betaalt voor het consult, hiervoor krijg je een Slaapplan op maat gemaakt voor jouw kind(eren), maar uiteindelijk ben jij degene die het Slaapplan zal gaan uitvoeren. De inhoud van het advies van Het Slaaploket. is niet bindend en slechts adviserend van aard. Je beslist zelf en op eigen verantwoordelijkheid of je de voorstellen en adviezen van het Slaapplan opvolgt. Alle gevolgen voortvloeiend uit de opvolging van het advies zijn voor eigen risico en rekening. Je bent ten alle tijde vrij om je eigen keuzes te maken die afwijken van het geleverde advies van Het Slaaploket. Het Slaaploket. is niet gehouden aan enige vorm van restitutie indien dit het geval is.

Ik kan je als deskundige helpen op het gebied van slapen, maar ben geen arts, orthopedagoog of kinderpsycholoog. Ik verhelp geen ziektes of afwijkingen van welke aard dan ook. Raadpleeg dus altijd een arts als er iets is dat medisch opgelost moet worden. 

Droomritme

TRAINED & CERTIFIED BY STEPHANIE | SLAAPDESKUNDIGE

het-slaaploket-logo-wit_tekengebied-1.png
Voor alle vragen over het slapen van je kind.
Eva Kraaijeveld  - slaapcoach
 06-24707518 
   
KvK nr: 87022044

Volg mij

      

Het Slaaploket Logo

06-24707518 Utrecht